dinsdag 28 juli 2009

BINI

BINI staat voor vakmanschap aan een lage prijs. Wij zijn een klein familiebedrijf, maar daarom niet minder professioneel. Klant is koning en uw verhuis zal steeds met de grootste zorg uitgevoerd worden.


BINI heeft intussen al een degelijke reputatie opgebouwd zowel op het gebied van nationale als op het gebied van internationale verhuizingen. Onze kennis, ervaring en ons verantwoordelijkheidsgevoel vormen de basis van een voorspoedige verhuizing.
Op deze website vindt u informatie over verhuizingen en de huur van onze ladderlift. Verder geven we enkele tips om een verhuis vlot te laten verlopen. Als u vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren.


Verhuizen is voor velen een hele gebeurtenis: een nieuwe woning en een nieuwe omgeving. Verhuizen betekent veel organisatie- en regelwerk.
Kortom: verhuizen is vakwerk! BINI neemt deze taak graag op zich.

Persoonlijke service
BINI zorgt ervoor dat uw verhuis vlekkeloos verloopt. U wordt bijgestaan in raad en daad. Uw wensen worden overlopen en u krijgt het nodige advies. Desgewenst komt de zaakvoerder vooraf ter plaatse om de details te overlopen. Voor internationale of omvangrijke verhuizen maken we vooraf een offerte.

Complete dienstverlening
Ons team is samengesteld uit ervaren mensen met een grote dosis vakkennis. Wij staan garant voor een perfecte uitvoering van uw verhuis. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met hulpmiddelen en materialen om uw inboedel zorgvuldig te kunnen laden en veilig naar de nieuwe woning te brengen. Ook zware of delicate voorwerpen zoals piano’s en kluizen zijn bij ons in goede handen. Ons personeel is gespecialiseerd in de montage en demontage van meubels. Verder kunnen wij u hulp bieden bij het verpakken van uw kostbare inboedel.

Onze faciliteiten
Bini beschikt over een vrachtwagen van 40 m³. Verder hebben we een verhuislift met een lengte van 29 meter, die reikt tot de 8e verdieping. Deze worden enkel verhuurd met personeel. Voor het inpakken van uw inboedel, verkopen wij ook dozen.

Hebt u een voluminieus stuk gekocht dat niet via de trap of de lift naar boven kan, dan huurt u bij BINI een ladderlift, met assistentie van een personeelslid.
Onze ladderlift heeft een lengte van 29 meter en reikt tot de 8e verdieping. U vindt de prijzen voor de liftservice in deze tabel.

Geen opmerkingen: