dinsdag 28 juli 2009

Knevels Verhuizingen BVBA

Broesveldstraat 40 3910 Neerpelt - tel: 011/66.45.41 - mail: iverhuizingenknevels@skynet.be - Knevels Verhuizingen

Particulieren
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat voor U op een professionele en verzorgde manier een verhuizing tot in de puntjes organiseert en uitvoert.
Wij houden van tevreden klanten en dus gebeurt een verhuizing steeds in overleg met U zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen en mogelijkheden. Bij een verhuizing kunnen wij U bijstaan met in- en uitpakken, demonteren en monteren van meubels en het overbrengen van de inboedel zowel op gelijkvloers als op verdiepingen.
Verhuizen brengt een hele zorg met zich mee en daarom staan wij garant voor een correcte uitvoering van de afspraken tegen een correcte prijs.
Wij omringen ons met een enthousiaste ploeg van ervaren mensen en professioneel materiaal dat steeds proper en verzorgd is.

Bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen
Een verhuis van een bedrijf of een afdeling is een ingrijpende en tijdrovende gebeurtenis. Voor U is het van groot belang dat dit snel en efficiƫnt gebeurt. Daarom hebben wij de mogelijkheden om U zoveel mogelijk werk uit handen te nemen met een minimum aan tijd- en productieverlies.
Om een bedrijfsverhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen, stellen wij een contactpersoon voor die uw verhuizing begeleidt van begin tot einde.
Hij zal nauw met U samenwerken en zorgt voor:
een grondige analyse vooraf zodat wij een zorgvuldige planning kunnen opmaken
bijkomende informatie en eventueel instructies voor uw medewerkers
opvolging van de verhuizing
Ook voor interne verhuizingen in een bedrijf kunnen wij bijstaan met werkzaamheden zoals daar kunnen zijn:
verplaatsen van tussenwanden
verhuizen van kantoormeubilair
verhuizen van archieven
Omdat er steeds gewerkt wordt met een degelijk verhuisplan, rekening houdend met uw eisen en wensen, kunnen wij ervoor zorgen dat U snel weer operationeel bent.
Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service zijn troeven voor een verhuizing OP MAAT van uw bedrijf.

Geen opmerkingen: