dinsdag 28 juli 2009

Hoeks

Bereken zelf uw verhuiskosten op http://www.hoeks.be

Christoffel Plantijnstraat 6 - 3920 Lommel - t: 011/66.00.50
Tillegemstraat 21 - 8200 Sint-Michiels - t: 050/39.38.20

Particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland en overzee


Weldra verhuist u naar uw nieuwe woning. Het zal wel een spannende en drukke dag worden.
Toch kunt u nodeloze opwinding en zenuwachtigheid gemakkelijk voorkomen.
Onze firma heeft immers jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen.Onze service heeft al duizenden klanten geholpen het hoofd koel

- en de meubelen gaaf! - te hoeden

Waarom zou u zelf alles willen doen als het zo gemakkelijk en veilig is met een professionele verhuisfirma als ' Hoeks Verhuizingen' ?
Daarbij schikken we ons soepel naar uw wensen en naar het aantal helpende handen dat u kan optrommelen.
Hoe meer u zelf meewerkt, hoe gunstiger de prijs uiteraard. Maar zelfs als u slechts een chauffeurverhuizer nodig hebt, zult u merken dat zijn professionele aanpak uw verhuizing een stuk vlotter doet verlopen, zodat
's avonds al een heleboel zaken netjes op hun plaats staan, liggen of hangen.

Wij kunnen ook 'door- to door' - verhuizingen aanbieden. Bij deze verhuizingen komen onze professionele verhuizers alles bij u inpakken. Vervolgens wordt alles verhuisd en tenslotte wordt alles op de andere locatie
weer uitgepakt.


Bedrijfsverhuizingen met coördinatie en organisatie

De verhuis van een bedrijf of een afdeling is een spannende onderneming. Het komt er vooral op aan het hoofd koel te houden, om nodeloos tijd- en productieverlies te vermijden.


Dat koele hoofd heeft 'HOEKS VERHUIZINGEN' al jaren als het gaat om bedrijfsverhuizingen, omdat onze aanpak op inzicht, planning en coördinatie steunt.

Wij nemen vooraf met U alle aspecten van de verhuizing grondig door en bereiden het best denkbare scenario voor. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw bedrijfsplanning. En gedurende de hele operatie houden wij contact met u om voor eventuele probleempjes snel een afdoende oplossing te vinden.

Over de vakbekwaamheid van onze verhuizers en de kwaliteit van het materiaal hoeft u zich geen zorgen te maken: bij 'HOEKS VERHUIZINGEN' kennen we ons vak. Alles komt gaaf en veilig op zijn (nieuwe) plaats terecht, van het schilderij van de directeur tot de gevoeligste computer en de vertrouwelijke archiefstukken.

http://www.hoeks.be/

Geen opmerkingen: