dinsdag 28 juli 2009

Mega Express

Van verhuizing tot verhuring liften en meubelbewaring - verhuizingen zijn nationaal en internationaal.


Verhuizingen Antwerpen, Aarschot, Beringen, Geel, Genk, Mol, Mechelen,Turnhout, Leuven, Hasselt, Oostende, diverse regio in Belgiƫ en Internationale verhuizingen

Een groep enthousiaste medewerkers polyvalent en flexibel staan klaar voor onze klanten stressvrije diensten aan te bieden.

We zijn gespecialiseerd in verhuizingen, zowel nationaal als internationaal, verhuring van liften met bediener, meubelbewaring en logistiek transport.
Onze groep bestaat uit kantoorpersoneel, vertegenwoordigers en vakbekwame verhuizers.

Onze mensen op kantoor verzorgen de dagelijkse administratie en staan u met raad en daad te woord voor alle verdere inlichtingen. U kan bij hen terecht voor vragen ivm prijzen, kontakt met verhuizers en de na-service.

Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om al naargelang het soort verhuizing u gepast advies te geven, volumes op te meten en u ook in te lichten over alles wat bij een internationale verhuizing komt kijken. Deze mensen hebben een jarenlange ervaring in de internationale verhuiswereld en staan in kontakt met de wereldwijde netwerken van agenten.

Onze verhuizers zijn enthousiaste en zeer toegewijde vakbekwame mensen die uw goederen met de nodige omzichtigheid behandelen, verpakken en transporteren.
Montage diensten en volledige exportverpakkingen worden door hen verzorgd.



Onze gegevens:
Transport en Verhuizingen Mega Express BVBA
Diksmuidelaan 173
2600 Antwerpen
E-mail: info@megaexpress.be
Tel.: Bel gratis 0800 23014 / vaste lijn 014/86 93 35
GSM: 0475/644.392
Fax: 014/36 84 59

© Transport & Verhuizingen Mega Express 2009
www.megaexpress.be

Geen opmerkingen: