dinsdag 28 juli 2009

Verhuizingen Baeken

Turnhout- tel: 014/41.27.97 | Herentals - tel: 014/23.10.97 | Geel - tel: 014/59.49.49 | Antwerpen - 03/383.05.00
www.verhuizingenbaeken.be

Verhuizingen Baeken is ontstaan vanuit de meubelbranche die in 1958 werd opgericht te Turnhout, en in 1990 werd omgedoopt in een verhuisbedrijf. Verhuizingen Baeken is het dus meer dan gewoon van met nieuwe meubelen om te gaan. U kan ze dus door onze verhuizers met een gerust gevoel laten demonteren en monteren.

Verhuizingen Baeken neemt Turnhout, Geel, Mol, Herentals en sinds kort ook Antwerpen voor hun rekening.

Ook alle andere nationale verhuizingen zoals Knokke, Oostende, Brussel, het is gelijk welke provincie.

Ook voor uw internationale verhuis is ons verhuisbedrijf geschikt, verhuist u naar Frankrijk, Spanje, Nederland of zelfs naar Amerika dit is geen probleem, ook als u op een verdieping woont bieden wij onze liftservice met ladderliften tot de 10de verdieping aan. Heeft u maar één stuk om met de ladderlift naar boven te brengen, een piano bijvoorbeeld dan kunnen wij u ook enkel onze liftservice aanbieden met een ervaren verhuizer erbij.

Ook kunnen onze verhuizers uw verhuis tijdelijk of voor jaren opbergen in onze meubelbewaring. Ook kan je uw meubelen of andere spullen zelf verhuizen naar onze Self-Storage te Turnhout. Je kan ook kiezen om alles gewoon te laten verhuizen door onze verhuizers en op te laten slaan in onze meubelbewaring of Self-Storage te Turnhout.

Daar kan je ook steeds terecht voor al uw verhuisdozen, kledingboxen, inpakpapier, matrashoezen, verhuisdekens enz...

Dus als u een verhuis plant in Turnhout, Geel, Herentals, Mol, Antwerpen of gelijkwaar ook dan is verhuizingen Baeken het perfecte verhuisbedrijf zowel voor uw volledige verhuis of een kleine verhuis.Ook al heeft u enkel een ladderlift nodig kan je rekenen op onze liftservice! Als erkende verhuizer zijn wij lid van de official movers en werken wij dus ook met de beste verhuizers.

Zoekt u een verhuisfirma die uw verhuizing perfect kan verzorgen? Neem dan contact op met Baeken Verhuizingen. Wij verzorgen en regelen uw verhuizing tot in de puntjes. Telefonisch of per e-mail geeft u door wat uw wensen zijn en verhuisfirma Baeken regelt het allemaal voor u. Als de verhuizing omvangrijk is, komen wij vooraf even bij u langs om een duidelijk overzicht te krijgen van de werkzaamheden.

Ook als u vanuit België naar het buitenland verhuist, kunt u rekenen op de professionele hulp van verhuisfirma Baeken. Vooraf komt een medewerker bij u langs om een inventaris op te stellen. Vervolgens maken wij een offerte voor u. Op deze manier weet u vooraf precies wat de verhuizing gaat kosten.

Verhuisfirma Baeken heeft ook een speciale verhuiswinkel. Hier kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft bij het inpakken van uw spullen. Met ons inpakmateriaal bent u ervan verzekerd dat uw spullen onbeschadigd verhuisd kunnen worden.

Als u meer informatie wilt, kunt u ons altijd even bellen. Wij hebben verschillende vestigingen, te Turnhout, Herentals, Geel en Antwerpen. Natuurlijk kunt u ons ook per e-mail bereiken. Ons e-mail adres is: verhuizingenbaeken@skynet.be.

Verhuizen piano
Gaat u verhuizen en hebt u nog één struikelblok: het verhuizen van de piano of vleugelpiano? Bij Baeken Verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van piano, vleugelpiano of antiquiteiten. Onze professionele werknemers zijn in het bezit van speciale materialen om deze objecten zo voorzichtig mogelijk te vervoeren, inclusief luchtgeveerde vrachtwagens.

Voor het verhuizen van uw piano moet u bij Baeken Verhuizingen zijn. Als “Official Movers” zijn wij het exclusieve verhuisbedrijf voor verscheidene piano- en antiek handelaars. Ook voor andere specialiteiten zoals bijvoorbeeld een kluis in huis zijn wij het ideale verhuisbedrijf. Mocht u deze items in uw volgende woning niet door een nauw trapgat naar boven kunnen krijgen, dan kunt u bij Baeken Verhuizingen ook een ladderlift huren.

Geen opmerkingen: