dinsdag 28 juli 2009

DTM Verhuizingen

Het Antwerpse familiebedrijf werd in 1971 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende, logistieke onderneming met 150 werknemers en een vloot van bijna 80 voertuigen. De Engelse slogan "We do it every day..." symboliseert het internationale karakter van bepaalde transportactiviteiten, maar is zeker géén ontkenning van het echt Antwerpse karakter, waarop de onderneming zeer fier is. Naast de vermelde transportactiviteiten kan u ook beroep doen op onze taxi of verhuisafdeling.



Taxi
24/24 en 7/7 staan onze taxivoerders en dispatchers ter uwer beschikking. Dit voor de klassieke taxirit maar tevens ook voor luchthavenvervoer, shuttlediensten en alle vormen van zakenvervoer. Vraag ook naar onze 'Mega taxi': 8 personen aan het normale taxitarief!

Transport
Voor al uw transport van 1 gram tot 40 ton. Professionele chauffeurs en een uitgebreide vloot van bestelwagens, vrachtwagens en trekkers lossen voor u elk logistiek probleem op. Service en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel.

Verhuizingen
Een team van professionele en vriendelijke verhuizers zorgt voor een stressvrije verhuizing. Gewoon enkele grote of zware stukken naar boven brengen is ook geen probleem met onze ladderlift service. Dit alles uiteraard aan zéér correcte prijzen.

Professionele verhuizers
zorgen voor een snelle en keurige uitvoering!
verhuizingen
Voor al uw wensen hebben wij de geschikte verhuisformule. Met of zonder ladderlift? Wenst u 2, 3 of 4 helpers? Onze ervaren verhuizers zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Bekijk onze tarievenkaart voor uw budget op maat.



ladderlift service
Snel en efficiënt uw goederen naar boven of beneden brengen? Geen risico op schade aan uw traphal en niet onnodig zware lasten de trap op sleuren! Maak gebruik van onze quick-lift of mega-lift inclusief een ervaren verhuizer.

DTM Verhuizingen


Vosstraat 323
2100 Deurne

03 321 66 66
03 322 80 11

http://www.dtmtaxi.be

Geen opmerkingen: